Den stora uppskjutardagen

För er som inte prenumerar på mina tankar så är det den stora uppskjutardagen idag.

jag lovade mej själv att :

-ringa tandläkaren
-ringa om sommarjobbet
-städa rummet
-klippa mej
-lägga mej tidigt ( finns hopp kvar)

Det här är en bråkdel av allt jag har skitit i att göra idag. jag har monterat min nya datorstol och inte lyft röven ur den sen dess ! Jag har suttit med min "jag har tråkigt" kompis på msn och snackat gamla minnen, nya minnen och allmänt skit ur våra dock så miseralbla liv.

Ingen har typ varit hemma idag och jag har fan inte pallat ta reda på var,

jag ser däremot fram emot helgen och det som kommer då, vi ska fan köra över trelleborg på söndag, dissade vi krisitandstad så grovt så är det fan ett måste. På lördag ska jag döma en sketen match i lund, tjäna ett par hundralappar och sen spendera en stund i stan.

Idag har jag kommit fram till att jag inte heller har uträttat nånting av värde på ett bra tag nu, får fan se till att komma i form och börja skappa mej ett namn, för ingen, jag menar ingen ska glömma mej inom hundra år efter min död.

Fariytale gone bad
en av de skönare låtar på länge, fiiiiiint.

jag har nyligen gjort något jag svurit att aldrig göra igen. det handlar inte om att döda folk som du säkert hoppades på men det handlar om det näst värsta.
jag har blvivit medlem på Lunarstorm igen,

en tråkig gryning under jullovet gjorde jag det för att hitta nån att socialisera med, lyckades faktiskt men blockade den stackarn dan efter.
men jag tog inte bort sidan och jag kan inte förmå mej attt göra det.

förjävligt

Jag och min har tråkigt kompis har idag diskuterat våra miserabla kärleksliv. eller ja liv där det ska vara kärlek. och efter att ha suttit och drömt om våra respektive drömdejter så kom vi fram till att vi inte pallade ragga,

dom får fan komma till oss !

Dvs ännu en grej uppskjuten !

jag tänker sova snart och imorn ska jag dominera i köket som vanligt, bilder från köket kommer snart att finnas på bilddagboken.se

förövrigt så skiter jag i detta just nu,

T4 over and out

Kommentarer
Postat av: <33

Jag kan vara din drömdejt. just tell me where, when and how ;)

2008-03-29 @ 18:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0